Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ωριαίος Χάρτης: Με θέλει ο Χ κι αν ναι, που κολλάει και δεν κάνει καμία κίνηση

Στο προηγούμενο άρθρο Αγάπη μου.....Ωριαία Αστρολογία έκλεισα με ένα ωριαίο Κουίζ. Στο παρόν άρθρο σας δίνω την απάντηση.


 "Κλείνω με ένα παράδειγμα ωριαίου χάρτη που έγινε πριν από δυο περίπου χρόνια με θέμα ερώτησης «Με θέλει ο Χ κι αν ναι, που κολλάει και δεν κάνει καμία κίνηση». Οι πληροφορίες που μου έδωσε η κοπέλα ήταν οι εξής. « Γνωριστήκαμε μέσα από φιλικό περιβάλλον, σε μια συγκέντρωση, με κοίταζε διαρκώς καθώς επίσης και όλες τις φορές που συναντηθήκαμε, μου απεύθυνε συχνά το λόγο όμως ποτέ δεν έκανε καμία πρόταση παρά μόνο για έναν καφέ όπου δεν συνέβη τίποτα απολύτως». Παρατηρήστε τον χάρτη βρείτε τους σωστούς κυβερνήτες και δώστε την απάντηση σας."


Οι περισσότεροι στη συγκεκριμένη ερώτηση θα τοποθετούσαν τον κύριο που μας ενδιαφέρει στον 7ο, πάμε λοιπόν να δούμε την ανάλυση με σημειοδότες 1ου την Αφροδίτη και του 7ου τον ανάδρομο Άρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κρόνου και του Ουρανού, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο, αυτό παιδιά σημαίνει πως η Αφροδίτη είναι και Κρόνος, ανταλλάσσει και διατηρεί τίτλους και ιδιότητες μαζί του, επίσης, στην τριπλότητα του, ταυτόχρονα στην αδυναμία του Ήλιου. Καμία σχέση δηλαδή με Άρη, η μόνη σχέση που έχουν είναι η αντίθεση που έχει κλείσει σε γωνιακούς οίκους, μόλις 18 δεύτερα πριν. Συμπέρασμα; ήρθαν σε ρήξη και γεια σας....

Ο Άρης τώρα ανάδρομος στην κυριαρχία και τριπλότητα του Ήλιου και στην αδυναμία του Κρόνου. Επίσης καμία σχέση με την Αφροδίτη και ενδεχομένως λόγω αδυναμίας Κρόνου να έφαγε χυλόπιτα, αν συνυπολογίσουμε και την αντίθεση της Αφροδίτης, αυτός νευριάσε, την έβρισε, την πρόσβαλλε κτλ.

Όλα αυτά όμως δεν συμβαδίζουν με τα στοιχεία που έδωσε η ερωτούσα, πράγμα που σημαίνει πως αν ανέλυα με αυτό τον τρόπο τον χάρτη όχι μόνο είχα χάσει το ωριαίο αλλά και την πελάτισσα αφού θα είχα κάνει μια ωραία και χοντροκομμένη πατάτα.

Πάμε τώρα να δούμε τον 5ο ως ζητούμενο. Ήλιος και Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, αυτό παιδιά όπως έγραψα και παραπάνω είναι αμοιβαίο ενδιαφέρον, είτε έχουν σύνοδο είτε δεν έχουν, υπάρχει ενδιαφέρον, ίδια αιτήματα που δεν είναι άλλα από αυτά του Κρόνου/Ουρανού των κυβερνητών δηλαδή του Υδροχόου. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης τον Ζυγό άρα επιθυμεί σχέση. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ιχθύ συνεπώς επιθυμεί να παραδοθεί και να ζήσει το όνειρο.

Ο Ήλιος βρίσκεται στην αδυναμία του με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην εκδηλώνεται, έχει κρατήματα και κολλήματα που ενδεχομένως βασίζονται σε δικές του προσωπικές ανασφάλειες, στην κοπέλα συμβαίνει το ίδιο δεν εκδηλώνεται δηλαδή γιατί της προκαλεί εκείνος όμως ανασφάλειες και της δένει τα χέρια (βρίσκεται στην αδυναμία του).

Η Αφροδίτη δεν έχει μπροστά της όψη ο Ήλιος όμως έχει μπροστά του την αντίθεση με τον Άρη. Ο Άρης δεν κυβερνά παιδιά μόνο τον 12ο αλλά και τον 7ο κι απορώ πως σας ξέφυγε. Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα ήταν αν βγήκε από χωρισμό κάτι που είναι εμφανές από την αντίθεση 1ου/7ου και βεβαίως μου είπε το κορίτσι πvw μόλις λίγο καιρό πριν χώρισε από μια μακρόχρονη σχέση. Τότε την ρώτησα αν ο πρώην σύντροφος γνώριζε τον νέο που της άρεσε, (ο Άρης είναι στο ζώδιο του Ήλιου) και μου απάντησε πως τον γνώριζε γιατί όλοι μαζί είναι συνάδελφοι χωρίς όμως να εργάζονται στον ίδιο χώρο.

Η εκτίμηση μου ήταν πως ο λόγος που εκείνος δεν είχε κινηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν οι προσωπικές του ανασφάλειες και ότι ενδεχομένως του φάνηκε απόμακρη, συντηρητική, φιλική κρονιο-ουράνια, δηλαδή και ότι δεν αποκλείεται να σκέφτεται πως έχει πρόσφατα χωρίσει. Της είπα επίσης πως άμεσα μεταξύ των δυο συντρόφων θα υπάρξει ένταση, ενδεχομένως όταν ο πρώην μάθει για τον νυν, ότι θα κινηθεί περισσότερο ύπουλα (ανάδρομος ενώ λίγο αργότερα ο ωροσκόπος θα έφτανε την αντισκιά του Άρη στις 20 μοίρες του Ταύρου) όχι γιατί την θέλει ο πίσω αλλά γιατί είναι εγωκεντρικός και δεν μπορεί διανοηθεί πως δεν θα περάσει το δικό του.

Όταν με ρώτησε τι πρέπει να κάνει της είπα να μην κάνει τίποτα απολύτως (Σελήνη τελευταίες μοίρες και η ίδια ακόμη καμμένη από την μη εκδήλωση του συντρόφου) κι απλώς να περιμένει γιατί τα δεδομένα θα αλλάξουν και τα πράγματα θα κυλήσουν μόνα τους.

Μπαίνοντας η Σελήνη στον Καρκίνο θα αποκτούσε τίτλους και ταυτοχρονα θα έπιανε τρίγωνο με τον Δία από τη θέση κυριαρχίας του.

Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και σκοπεύουν να παντρευτούν. Ο πρώην δημιούργησε προβλήματα, κυρίως λόγια και κατηγόριες δεξιά και αριστερά, στα χέρια δεν πιαστηκε με τον νυν, όμως σε κάποια άλλη συγκέντρωση που έτυχε να βρεθούν μαζί και οι τρεις προσπάθησε να τον μειώσει με ειρωνείες και κακιούλες χωρίς επιτυχία όμως.

 Η απάντηση και ανάλυση του ωριαίου χάρτη βρίσκεται σ' αυτό το λινκ στο ποστ 37.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου